Bewaartermijnen
Laatst bijgewerkt: 27 september 2026
Op deze pagina lees je hoe lang Mindomax je gegevens bewaart en wanneer ze worden verwijderd. Kort gezegd: je gegevens blijven bewaard zolang je account bestaat en worden samen met je account verwijderd. Welke gegevens we verzamelen en waarom, staat in onze privacyverklaring.
De bewaartermijnen op een rij
Zo lang bewaren we elk soort gegevens:
- je account, kaarten, stapels, notities, mappen en geüploade bestanden: zolang je account bestaat, of tot je ze zelf verwijdert
- herhaalgeschiedenis, reeksen, medailles en leerstatistieken: zolang je account bestaat
- je gesprekken met de AI-tutor en wat AI-functies voor je maken, zoals kaarten en notities: bewaard zoals de rest van je inhoud
- aanmeldsessies en apparaten: tot je dat apparaat afmeldt of de sessie verloopt
- serverlogs van verzoeken, voor de gebruikslimieten: alleen zo lang als nodig om die limieten toe te passen en misbruik te stoppen, daarna verwijderd
- back-ups van de database: een beperkte tijd, daarna overschreven
Je account verwijderen
Je kunt je account zelf in de app verwijderen. Daarbij verdwijnen zowel de regels in de database als de bestanden die je bij ons had staan: kaarten, notities, uploads, aantekeningen, statistieken en sessies. Dat is niet terug te draaien. Back-ups worden een beperkte tijd bewaard en daarna overschreven; verwijderde gegevens verdwijnen eruit zodra ze worden overschreven.
Losse onderdelen verwijderen
Je kunt losse kaarten, stapels, notities, mappen en bestanden op elk moment verwijderen. Back-ups worden een beperkte tijd bewaard en daarna overschreven; wat je verwijdert, verdwijnt eruit zodra ze worden overschreven.
Serverlogs
Gebruik je een functie met een gebruikslimiet, zoals de AI-functies, dan leggen we je gebruikersnummer, de functie en het tijdstip vast. Zo kunnen we je gebruik tellen en misbruik stoppen. Deze regels bewaren we alleen zo lang als nodig om de gebruikslimieten toe te passen en misbruik te stoppen; daarna worden ze verwijderd. Foutlogs bewaren we alleen zolang we ze nodig hebben om een storing te vinden.
Back-ups
We maken automatisch back-ups van de database, zodat we de dienst na een storing kunnen herstellen. Back-ups worden een beperkte tijd bewaard en daarna overschreven; verwijderde gegevens verdwijnen eruit zodra ze worden overschreven. We gebruiken back-ups alleen om gegevens terug te zetten.
In je browser
De website bewaart je aanmelding, je thema, je taal en je cookiekeuze in de opslag van je browser. Je kunt ze altijd verwijderen door je browsergegevens te wissen. Analytische cookies worden alleen geplaatst als je ze in de cookiemelding accepteert.
Eerder laten verwijderen
Wil je dat iets eerder wordt verwijderd, of wil je weten wat we nog over je hebben? Schrijf dan naar narcilium@gmail.com. We antwoorden binnen de termijnen van de AVG.
Wijzigingen
Veranderen deze termijnen, dan werken we deze pagina en de datum bovenaan bij.